Blues 5-2 Senate Neighbours scorer to gange

التعليقات · 36 الآراء

I en kamp mellem St. Louis Blues og Ottawa Senators i Canadian Tire Center i torsdags, scorede unge Kyrou et mål og bidrog med 2 assists for at hjælpe Blues med at besejre senatorerne 5-2.

Efter 11 minutter og 54 sekunder af det første kvarter gav Kyrou en chance for Saads mål, og St. Louis førte 1-0.billige NHL trøjer Lidt før 15 minutter afleverede Kyrou bolden fra midten for at assistere Parayko og ændrede dermed stillingen til 2-0.

4 minutter og 34 sekunder inde i andet kvartal afsluttede Ottawa Senators' Castelic en cross-is-pasning for at udligne til 2-1. Naboerne udlignede efter 13 minutter og 11 sekunder 3-1.

Omkring to minutter inde i tredje kvarter kom Kubalik over den faldne Hofer og sendte bolden i nettet og omskrev stillingen til 3-2. Fem minutter og 43 sekunder inde i kampen hentede Kyrou en løs puck og slog Forsberg med et håndledsskud, hvilket gjorde stillingen 4-2. De to hold jagtede hinanden, og ingen af ​​holdene gav efter. Hvem er det, men Blues er bedre.

Endelig scorede Neighbours et tomt mål efter 18 minutter og 32 sekunder af tredje kvarter. Til sidst 5-2 til Senatet. Naboer scorede to gange og scorede 24 mål i denne sæson, lige med Buchnevich for flest mål i det blå hold.