Ducks vinner over Sharks i overtidsthriller, Terry med mål og assist

Comments · 24 Views

I en spennende overtidskamp gjorde Anaheim Ducks et dramatisk comeback og slo San Jose Sharks 3-2 i Honda Center natt til onsdag. Frank Vatrano stjal showet med det matchvinnende målet bare 53 sekunder ut i ekstraomgangene, noe som sendte Ducks-publikummet i ekstase.

Kampen var en berg- og dalbane zuccarello drakt, og begge lagene utvekslet slag gjennom hele ordinær tid. Ducks slo til først med Isac Lundeströms tidlige scoring, men Sharks svarte med scoringer av Anthony Duclair og Marc-Edouard Vlasic og ledet 2-1 i tredje periode.

Ducks nektet imidlertid å gi seg uten kamp. Troy Terry, som har gjort seks poeng på de fire siste kampene, utlignet med en scoring i siste minutt, assistert av Leo Carlsson. Med momentumet på sin side utnyttet Ducks dette i overtiden da Vatrano avsluttet et vakkert 2-mot-1-forspill fra Terry og sikret seieren.

Terry var den som utmerket seg mest for Ducks, og han forlenget poengrekken sin og viste at han er en god målscorer henrik lundqvist. John Gibson i Ducks-målet gjorde også en stor innsats og holdt laget inne i kampen med 26 redninger.

For Sharks var nederlaget en bitter pille å svelge etter den siste tidens gode periode. Til tross for en sterk totalprestasjon klarte de ikke å holde Ducks unna. Kaptein Logan Couture erkjente at de ble trøtte i siste periode, noe som til slutt ble kostbart.

Denne seieren er et betydelig løft for Ducks, som sakte men sikkert er i ferd med å finne rytmen etter en utfordrende sesongstart. Den siste tidens form, kombinert med Terrys offensive eksplosjon, gir et glimt av håp for fremtiden.